Winnen: kaarten voor Blitz The Ambassador in Bird, Rotterdam

_DSC5499 klein

Tof: Bird, het fraaie muziekpodium onder de bogen in Rotterdam centrum vroeg mij of ik 2 kaartjes wil weggeven voor het concert van rapper Blitz The Ambassador op 23 oktober. Dat is aanstaande woensdag al! 


Waarom Bird mij vroeg? Omdat ik in mijn festivalverslag over het Marokkaanse Mawazine festival bijzonder onder de indruk was van het optreden van Blitz. Dit is wat ik over zijn optreden schreef: “De rapper, die hiphop combineert met de Afrikaanse ritmes uit zijn geboorteland, werkt hard om er een geslaagde show van te maken. Zijn uitmuntende band waant zich op een sportschool en ondersteunt het strakke spel met dansjes en aanmoedigingen, zonder een steek te laten vallen. Met zo’n basis kan hun aanvoerder de blitz maken. Hij geeft hiphoples en geeft terloops mee hoe goed live hiphop kan klinken”.

Kaartjes kosten €14. Of je mailt mij met het antwoord op de vraag in welk land Blitz geboren is. (Hint: je leest het hier)