Consultancy voor muzikanten

1383966_588347724546359_1743366783_nDemospreekuur op de Muzikantendag. Foto: Richard Tas

Koffie: ik ben er dol op. Het liefst zou ik een koffie-infuus willen tijdens het werk. En meedenken met muzikanten over de volgende stap in hun carrière vind ik ook superleuk. Brainstormen, toffe ideeën en snode plannen bedenken: te gek.

Alleen: het werd iets teveel van het goede, al die muzikanten die in ruil voor een kop koffie feedback wilden op hun demo of bio, hun bandplannen bespreken of meedenken met de release van hun EP of album. Ik kwam nauwelijks meer aan mijn eigen werk toe, zoveel tijd nam het in beslag.

Dus: wil je dat ik met je kijk naar de volgende stap van je band, je vertel waar en bij wie je moet zijn in de muziekwereld of je vertel waar je recensies en/of optredens scoort? Wil je dat ik je help bij het opzetten van een crowdfundingactie, het aanschrijven van fondsen of je fans in kaart brengen? Mail mij dan op jaspervanvugt (at) gmail punt com of bel op 06-46414886 voor de mogelijkheden en kosten.

Je kunt mij natuurlijk ook in het wild aanspreken voor een korte babbel, op de Muzikantendag aanschuiven bij het demospreekuur, of vragen bij je (muziek)opleiding of ze mij uitnodigen voor een gastles. Ik kom graag langs.