Meet me @ Music Portfolio Night

81095-615-410(Foto: Gwenny Ruiz)

Vanavond ben ik te gast als een van de muziekprofessionals bij de Music Portfolio Night in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Ik kom wekelijks in het Pakhuis, want de studio van Radio Mortale zit er. Bij de Music Portfolio Night ben ik nog nooit geweest. Wat ik er van begrepen heb is dat muzikaal talent met vragen bij mij kan aanschuiven en mij hun muziek kan laten horen. Misschien zit er iets tussen dat ik komende week al bij Radio Mortale kan laten horen. Ik ben dan ook heel benieuwd wat ik kan verwachten en wie er bij mij aanschuiven. Tussen de professionals zitten in ieder geval veel leuke bekenden.

Dit is wat de site er over zegt:

“De tweede Music Portfolio Night met een toonaangevende line-up van professionals om je persoonlijk te voorzien van feedback en tips!met een toonaangevende line-up van professionals om je persoonlijk te voorzien van feedback en tips!

Zit je op de goeie weg met je muziek? Kun je nog wat veranderen aan je website of fanpage? Hoe krijg je je muziek op de radio en zijn je tracks geschikt voor een film of commercial? Speciaal voor de nieuwe lichting muzikanten strijkt de Music Portfolio Night voor de tweede keer dit jaar neer in Pakhuis de Zwijger met een toonaangevende line-up van professionals om je persoonlijk te voorzien van feedback en tips!

Met onder andere Menno Timmerman (Bladehammer Music), Stefan Bruinsma (AT Bookings), Jasper van Vugt (freelance journalist, Radio Mortale), Dieuwertje Heuvelings (Massive Talent), Tijs van Liemt(3FM Serious Talent), Ilana Goldstoff (Dox Records), Joris van Welsen (Earth Beat), Ruurt Staverman(Sizzer Amsterdam), Riyadh Drebika (Sizzer Amsterdam), Lars Kelpin (GRAP), Ronald Keizer(BoostyMusic), Martijn Crama (Music United), Marko Roca (Tribe of Noise), Aron van der Ploeg (The Missing Sync), Daan Grasveld (Sony Music / Talent Sessions), Paul Heijink (Kaiser Management), Merijn Tiemessen (o.a. Wicked Jazz SoundsKris Berry & PerquisiteRadio 6 en KX Radio) en Clara Vissers (programmeur Live Music Sugarfactory).

Wil je hier bij zijn? Meld je dan aan via deze link.”