Kris Berry & Perquisite: release in Japan

KrisBerryPerquisiteSnapshotKris Berry & Perquisite maakten vorig jaar samen een plaat: Lovestruck Puzzles. Een bijzondere samenwerking van twee bijzondere mensen. Ik had het geluk om in een vroeg stadium op de hoogte te zijn van het project, en werd gevraagd om hun bio te schrijven (lees ‘m hier).

Bij het interview dat ik met ze hield voor de bio kreeg ik ook al de eerste (onaffe) liedjes te horen. Let Go sprong er toen direct tussenuit, wat ik ook meteen tegen Perquisite zei.

Behalve de bio schreef ik ook een artikel voor Jazzism over de opvallende combi tussen Kris en Perq, dat je hier kunt lezen. De plaat bleek uiteindelijk een succes; behalve een 3FM Megahit voor Let Go leverde het ook een succesvolle clubtournee op met uitverkochte shows, een plek op Noorderslag, een nominatie voor een 3FM Award (ik had voor 3 genomineerden de bio geschreven…best trots op) en nu een release van Lovestruck Puzzles in Japan: Banzai! Het artwork ziet er heel cool uit, zo met die Japanse tekst. Nu nog een tour in het land van de rijzende zon. Go Kris en Perq!kris perq jap