Amsterdamse Pop Prijs 2013: de finale

finale

Morgen is het zover: de finale van de Amsterdamse Pop Prijs! In de Melkweg strijden LinnialsThe SilverfacesSingle PilotDIWA,Stopcontact en The Dubfactory om de winst. Aan de 5-koppige jury (Perquisite, Chris Walraven van 3voor12/Radio Mortale, Tijs van Liemt van 3FM Serious Talent, Flip van der Enden van Pinguin Radio/Conservatorium van Amsterdam en ondergetekende) de moeilijke taak een ‘winnaar’ aan te wijzen. Vorige finales van de APP met deze jury leverden Mister & Mississippi en The Vagary als winnaars op. Eerdere deelnemers en winnaars waren o.a. Yori SwartHit Me TV, a balladeer en Alamo Race Track.

Na 5 voorrondes met in totaal 30 bands volgde de halve finale met 12 bands, en nu is er de finale met 6 acts die de beste band van Amsterdam willen worden en een prijzenpakket te winnen dat er niet om liegt: De winnaar gaat naar huis met een prijzenpakket bestaande uit een waardecheque van €500 te besteden bij Dijkman Muziek, opnametijd bij studio peggy51, tegoed van € 250 voor de winnaar ( € 100 voor de finalisten ) bij Songflow, een 10-rittenkaart voor repetitieruimte bij muzyQ studio’s, coaching, diverse optredens en een radio-interview en studiosessie bij Radio Mortale. De band is tevens de Amsterdamse afgevaardigde voor de Sena Performers POPnl Award 2014.

Ook benieuwd wie er dit jaar wint? Kom dan morgen naar de Melkweg:

Melkweg (Oude Zaal)
Zzaal open 20.00 | aanvang 20.30 | entree € 10 (lidm. niet verplicht)
Presentatie: Tamar Tieleman (KX Radio), Radio Mortale dj team
www.amsterdamsepopprijs.nl

vvk via www.melkweg.nl

Over de competitie
De Amsterdamse Popprijs is de bandcompetitie voor Amsterdamse bands in alle stijlen. De GRAP organiseert de competitie in 2013 voor de achttiende keer en kijkt trots terug op winnaars als Mister and Mississippi, The Tunes, Yori Swart en The Vagary en deelnemers als
Hit Me TV, a balladeer en Alamo Race Track.
Meer informatie op www.grap.net / popprijs@grap.net.